Pojede Milík ve Stockholmu?

Zranění Nickiho Pedersena ze Zlaté přilby ukončilo Dánovu letošní sezonu. V plánu jsou však ještě tři závody seriálu Speedway Grand Prix, šanci tak dostanou kvalifikovaní náhradníci. Blízko velké šance je i Václav Milík.

Milík je pro letošní rok třetí kvalifikovanou rezervou. Prvním je Fredrik Lindgren, jenž už byl potvrzen pro celý zbytek ročníku jako zástup za Jaroslawa Hampela, který se jen pomalu vrací do závodního rytmu.

Vesta s dvacítkou patří Michaeli Jepsenu Jensenovi, ten v Teterowě nahradil Andrease Jonssona, jenž absentoval se zlomenou klíční kostí. Nejprve bylo oznámeno, že „AJ“ už v probíhajícím ročníku na dráhu nevyjede. Později však Švéd vydal prohlášení, že se pokusí se na před svými fanoušky a sponzory připravit.

Pokud by to Jonsson nestihl a opět jej nahrazoval Jepsen Jensen, šanci utkat se ve Friends Areně s nejlepšími jezdci světa by dostal Václav Milík.

foto: Wojta Zavřel (wojta-foto.cz)

  1. martin

    tak nakonec jede Nilsson, AJ preju brzke uzdraveni, ale jen natahoval cas a moc dobre vedel ze zitra nepojede, doufam ze pristi rok uz nedostane wildcard, stejne jako ten k*k*t Pedersen..

Máte k tomu co říct?