Družstvo Cereas Slaný odstoupilo ze soutěže Extraliga družstev. Oficiální výrok vynese VV SPD AČR, ten však nic nezmění na skutečnosti, že celek AK Markéta Praha se tímto stává vítězem semifinále této soutěže a postupuje do finále. Celky AMK ZP Pardubice a AK Markéta Praha se dohodnou na termínu finálových závodů do pondělí 22. 9. 2014.

Petr Moravec

Slaný odstoupil z extraligy

Druhé semifinále nebude.

Označeno štítky: Štítky:
  1. speedy

    Tak se ukázalo, že to zřejmě nebylo dráhou, ale něčím jiným. Čím nevím, ale vím, že speedway jde pomalu ale jistě do pekel. Již jsem několikrát zaslechl od diváků, že téměř pravidelně před závodem, se zatáhne a začne pršet je nějaké varování, že se něco stane. Časem se možná dozvíme jaký. Normální to již určitě není.

  2. Bohužel větru a dešti zatím svaz ploché dráhy poručit neumí a všichni pořadatelé dělají vše proto, ať se závod odjede. Vždyť to opakování jindy se prodraží. Vím o čem mluvím, sám jsem členem jednoho pořádajícího plochodrážního klubu. A jen jsem rád, že zatím tomu počasí neumí poručit ani pořadatelé v Anglii (tam se odkládá na denním pořádku), ale anu v Polsku a jinde. Takže na tom ještě tak blbě nejsme…

Máte k tomu co říct?