Best Pairs pokračují v Güstrowě

Do své druhé třetiny vstoupí v sobotním podvečeru Speedway Best Pairs Cup. Tentokrát se sedm dvojic střetne na zrekonstruovaném stadionu v Güstrowě.

Úvodní kolo vyhráli v Toruni Dánové a ti se drží otřepaného hesla, že vítězná sestava se nemění. Základ sestavy tak opět tvoří Nicki Pedersen a Niels Kristian Iversen, snad jen zdravotní potíže jednoho z dua zkušených matadorů by pustily na dráhu náhradníka Mikkela Becha.

Druzí skončili na domácím oválu Poláci, závod v Motoareně vůbec nevyšel Krzysztofu Kasprzakovi, který se na začátku sezony trochu trápí s rychlostí svých motorek. Hned po závodě Marek Cieślak avizoval, že kapitána Stali Gorzów nechá doma. Do Německa naopak cestuje ve výborné formě jedoucí Bartosz Zmarzlik.

Místo Lotyšů se v Güstrowě před domácím publikem představí pořádající Němci. Pozice Martina Smolinského je pevnější než pevná, doplňují jej Tobias Busch a Kai Huckenbeck.

Pořádný bolehlav způsobila nominace australskému manažerovi Marku Lemonovi. Sice se můžu spolehnout na Chrise Holdera, ale chybí potrestaný Darcy Ward, zraněný Davey Watt a rekonvalescent Troy Batchelor. Jason Doyle má ligové povinnosti v Anglii, a tak šanci dostávají Rohan Tungate a Dakota North.

Bez Emila Sajfutdinova si musí poradit Rusové. Bratrskou dvojici Lagutových nedoplní žádné z prověřených jmen, náhradnickou vestu oblékne mladý Sergej Logačev.

Švédové a Američané vyšlou do boje stejné sestavy jako před dvěma týdny v Polsku.

Závod startuje ve 20 hodin, přímý přenos vysílá Eurosport.

Rusko:
1 Grigorij Laguta
2 Artem Laguta
15 Sergej Logačev

Německo
3 Martin Smolinski
4 Kai Huckenbeck
16 Tobias Busch

Dánsko
5 Nicki Pedersen
6 Niels Kristian Iversen
17 Mikkel Bech

Austrálie
7 Chris Holder
8 Dakota North
18 Rohan Tungate

Švédsko
9 Andreas Jonsson
10 Tomas H. Jonasson
19 Peter Ljung

Polsko
11 Jaroslaw Hampel
12 Piotr Pawlicki
20 Bartosz Zmarzlik

USA
13 Greg Hancock
14 Gino Manzares

Máte k tomu co říct?